Zinvol voedsel

De beste manier om een systeem te herstellen is om een nieuwe te starten...

We beginnen vanuit de aarde. Met landbouwers en produkteurs, bereid om hun verhaal, werkelijk en met trots, te doen. Met verdelers, bereid om de mensen naar eerlijke en rechtvaardige produkten te richten. Met kopers die geloven dat betere wekelijks aankoopbeslissingen, de wereld echt kunnen veranderen.

Dan moeten we een manier vinden om de daad bij het woord voegen. Een manier te vinden om iedereen die voedsel groeit, verkoopt of koopt terug controle te geven . Een manier om een verhaal te vertellen, om de logistieke kant te regelen. Een manier om een kleine koop om te zetten in een transitie.

Dus bouwen we een online markt die de regels voor iedereen gelijk stelt. Het is transparant, dus het creëert echte banden. Het is opensource, dus het is van iedereen. Het is opschaalbaar op het niveau van regio's en naties, dus over de hele wereld passen mensen en gemeenschappen het toe.

Het werkt overal, het verandert alles.

Wij noemen het Open Food Network.

Wij houden allen van eten, nu kunnen we ook van ons eetsysteem houden.

Winkelen - dit is hoe het werkt.

1. Zoek

Zoek in onze uitgebreide, onafhankelijke winkels voor lokale seizoenswaren. Zoek op basis van buurt-en-voedselcategorie, of indien je levering of ophaling verkiest.

2. Winkel

Vorm je aankopen om met betaalbaar en lokaal eten van uitgebreide producenten en hubs. Leer het verhaal achter je eten kennen en de mensen die het maakten.

3. Ophalen / Leveren

Wacht een poosje voor je levering, of bezoek de producten of hub voor een persoonlijke touch met je eten. Voedsel scoren zo divers als de natuur het in gedachten had.

Winkelen op een manier zodat de wereld er beter van wordt.


Ik ben Klaar

We bouwen een nieuw voedsel systeem.

42 voedselproducenten

34 Winkels

61 Klanten

282 voedsel bestellingen